Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Απάντηση στην Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Δήμος ΔΕΛΦΩΝ 30-3-2023

«Όταν χάνεται ο στόχος»

ΠΟΛΙΤΕΣ προς ΣΥΡΙΖΑ

 

            Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» δεν είναι κόμμα, ή παρακλάδι κόμματος.

            Είναι Ακηδεμόνευτη Αυτοδιοικητική κίνηση με διαδρομή χρόνων και πολυσυλλεκτική βάση. Συνεκτικός δεσμός, η Ένωση για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τόπου, η Τιμιότητα, η Διαφάνεια.

            Τα μέλη έχουν αυτοτέλεια, ελευθερία γνώμης και κριτικής και ΔΕΝ εκπροσωπούν τους «ΠσΠ», ούτε τους δεσμεύουν με τις προτιμήσεις, κρίσεις, πολιτικές τους επιλογές.          Δεσμεύουν τη δημοτική παράταξη, οι συλλογικές αποφάσεις, ο επικεφαλής κι οι εκλεγμένοι.

             Στο προκείμενο: Συνομιλούμε με όλους και με το Σύριζα για θέματα αυτοδιοικητικά. Είμαστε αυτοί που με επιμονή, μεράκι, ανιδιοτέλεια, δουλειά, αγώνες, διεκδικήσεις, ανοιχτό πνεύμα και προτάσεις, πολλές φορές βάλαμε σε άλλη τροχιά τις άλλες παρατάξεις για το καλό του τόπου. Δεν επενδύσαμε ποτέ στην στείρα αντιπολίτευση. Δημιουργήσαμε μια άλλη πολιτική κουλτούρα στο μέτρο που μπορούσαμε, κι αυτό εκφράζεται από τον σεβασμό όλων απέναντί μας.  

            Έχουμε έργο και καταγεγραμμένη πορεία χρόνων.

            Ας επιδείξουν κάτι αντίστοιχα, όποιοι άλλοι θυμήθηκαν όψιμα την αυτοδιοίκηση. Γιατί η μνήμη μας δεν μας απατά. Αν γυρεύουν καταγραφή ποσοστών ή δύναμης, μεταχειρίζονται την αυτοδιοίκηση, δεν την υπηρετούν κι οι πολίτες το αντιλαμβάνονται αυτό. Αν, ακόμη χειρότερα, έχουν γραμμάτια σίτισης ή άλλα να εξοφλήσουν, κάνοντας πλάτες σε επανεκλογή των χρόνιων ελίτ, θα συγκρουστούμε και θα καταγγείλουμε.

            Η ενασχόληση με τα κοινά, προτάσσοντας το κοινωνικό και όχι το προσωπικό όφελος, θέλει βούληση, χρόνο, θυσίες μικρές-μεγάλες, ικανότητα και το δυσκολότερο ΗΘΟΣ. Η διαδρομή του καθενός δεν αφήνει περιθώρια για κρυφτούλι στο τελευταίο.

Οι εκλογές έρχονται, ευκαιριακές πολιτικές και καιροσκοπισμοί θα αποκαλυφτούν και θα καταδικαστούν.

            Ο μόνος δρόμος για την ανατροπή των κατεστημένων & χρόνιων παθογενειών είναι οι Τίμιες προθέσεις και η Ενότητα δυνάμεων. Με αυτόν τον κόσμο θα συναντηθούμε εμείς!

 

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τ. Μέγκος: Οφειλόμενη Απάντηση για τα Καστέλλια

Οφειλόμενη Απάντηση   Για τα Καστέλλια, τους Καστελλιώτες και τους ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ   Από περιέργεια διάβασα αυτά που δημοσίευσε ...