Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ενισχυμμένοι και αυτοδύναμοι οι Πολίτες στο Προσκήνιο στις επόμενες εκλογές.

 

Οι "Πολίτες στο Προσκήνιο" θα συμμετέχουν ενισχυμένοι και αυτοδύναμοι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές . 

Κάποιοι που διαδίδουν ότι θα συνεργαστούν με άλλο σχήμα, ή ότι δεν θα κατέβουν καθόλου, δεν εκφράζουν τους "Πολίτες στο Προσκήνιο" αλλά εκφράζουν προσωπικές ελπίδες, απόψεις, μπερδέματα και επιδιώξεις.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Πολίτες στο Προσκήνιο, θέμα Εκτός Ημερήσιας διάταξης που αφορά την Πυροπροστασία της Κοινότητας Προσηλίου

Καλησπέρα σας

Παρακαλώ σας υποβάλλουμε συνημμένα Αναφορά κατοίκων της Κοινότητας Προσηλίου, σχετικά με τον καθαρισμό του οικισμού τους από κάθε τι εύφλεκτο υλικό η οποία κατατέθηκε στον Εισαγγελέα και την Πυροσβεστική υπηρεσία.
Το ΘΕΜΑ το βάζουμε προς συζήτηση στο σημερινό δ.σ. με 25 υπογραφές, διότι είναι επίκαιρο, αφορά τον Δήμο Δελφών και επείγει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, όχι μόνο στην Κοινότητα Προσηλίου αλλά στο σύνολο των Κοινοτήτων, σύμφωνα πάντα με την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ υπ' αριθμ 20/2023 και το σχέδιο ΙΟΛΑΟΣ για την αντιμετώπιση αντίστοιχων καταστάσεων το οποίο έχει ψηφίσει το δ.σ. του Δήμου Δελφών. 
Επισημαίνουμε πως η κατάθεση της αναφοράς έγινε στην Εισαγγελία χθες Δευτέρα το πρωί, πριν ακόμα ξεσπάσει η καταστροφική φωτιά στις περιοχές της Αττικής. 
Στο δημοτικό συμβούλιο θα κατατεθούν και φωτογραφίες πρόσφατες.

Με εκτίμηση
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Μέγκος Παναγιώτης 
Μπάκας Δημήτρης 
Φωτόπουλος Λάμπρος 


 

Τ. Μέγκος: Οφειλόμενη Απάντηση για τα Καστέλλια

Οφειλόμενη Απάντηση   Για τα Καστέλλια, τους Καστελλιώτες και τους ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ   Από περιέργεια διάβασα αυτά που δημοσίευσε ...